Dedic8

Training en opleiding

 Ziet u het belang van "een leven lang leren"? Gelooft u dat investeren in leren leidt tot innovatie en betere inzetbaarheid van uw werknemers? Heeft u behoefte aan medewerkers met een hogere persoonlijke effectiviteit? Dan bent u bij Dedic8 Consultancy aan het juiste adres.

Ik ontwikkel, waar nodig samen met anderen, diverse soorten trainingen en opleidingen rondom de persoonlijke vaardigheden van uw personeel. Hierbij kunt u denken aan persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit, adviesvaardigheden, coachingsvaardigheden, gesprekstechnieken, conflicthantering.
Ook meer technische vaardigheden zoals, inspectietraining, auditor training of inductietrainingen. Mijn trainingen zijn erg praktijk gericht, intensief en afwisselend. Naast een aantal vaste workshops of opleidingen richt ik me met name op in-company trainingen die zijn afgestemd op uw wensen en organisatie.

De leerpsycholoog en pedagoog David Kolb ontwikkelde een leercyclus waarin hij aansloot op de verschillende persoonlijke leerstijlen. Bij het ontwikkelen van trainingen sluit ik altijd zoveel mogelijk aan bij deze leercyclus.

Werken is leren en leren is werken, maar leren moet vooral ook leuk zijn!